Otthoni online edzés személyre szabva

5 500 Ft55 000 Ft

A vidéken élőknek is lehetőségük van velem edzeni az otthonukból!

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Az online otthoni edzések előre egyeztetett időpontban zajlanak. Eszköz nélkül vagy akár az otthon meglévő eszközökkel állítom össze a személyre szabott edzésprogramot a vendég igényeit, kéréseit figyelembe véve.

Alapos bemelegítés, szakszerű, mindenre kiterjedő magyarázat, hatékony edzés blokkok és nyújtás az óra menete. Edzés időtartama 60 perc.

24 órán belüli lemondás esetén az alkalom levonódik.

Az otthoni online edzésekről

Bárhol és bármikor meg tudod csinálni, eszközt nem igényel (maximum 1-2 pár különböző méretű kézisúlyzó) Minden alkalommal egy teljes testet megdolgoztató egy órás edzésen vehetsz részt! Kardió, intervall jellegű részek, kritikus testrészek feszesítése és teljes körű alakformálás lesz a palettán. Alapos bemelegítés, szakszerű, mindenre kiterjedő magyarázat, hatékony edzésblokkok és nyújtás az óra menete.

Miért jó az otthoni online edzés?

Nem kell kimozdulnod otthonról, ezáltal 1-2 órát biztosan spórolsz. Változatos edzésprogramot kapsz úgy, hogy nem kell várnod a gépekre és nem néz senki edzés közben. Mindegy milyen ruhában végzed az edzést, maximum csak a családtagjaid látják, szóval nem kell azon aggódnod, hogy esetleg meg kell venned a legtrendibb cuccokat 🙂 Nagyon kevesen tudjuk az otthoni edzések alatt kellőképpen motiválni magunkat! Mivel már 12 éve tevékenykedem ezen a pályán, az eszköz nélküli gyakorlataim tárháza végtelen. Tudni kell mindig megújulni. Az alap koncepció minden edzésnél ugyanaz, de mindig vannak apróbb változtatások, hogy ne álljon meg a fejlődésetek.Ha egyedül edzünk, hajlamosak vagyunk ugyanazokat a gyakorlatokat csinálni (tisztelet a kivételnek). Sőt, kiválogatjuk a kedvenceinket (ezek sokszor könnyebb gyakorlatok) és elhagyjuk azokat, melyeket kevésbé favorizálunk. Minden egyes edzésemen elmagyarázom a helyes kivitelezést, hogy mit, miért teszünk. Ha nem vagy valamiben biztos, kérdéseidet felteheted az élő bejelentkezés alatt, pihenőidőkben, amire meg is kapod a válaszod! Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlom, mivel számos gyakorlathoz jár egy könnyített alternatíva. Ezek az edzések tökéletesen motiválnak, mindig újat adnak, megtanítanak helyesen mozogni, akár önmagukban, akár konditermi, vagy futó edzések mellé is tökéletes kiegészítést nyújtanak. Az edzések kevés ugrós részt tartalmaznak, de ezek helyett lesz másik alternatíva is.

Az edzést mindenki a saját felelősségére végezze. Egyes egészségügyi problémák esetében érdemes konzultálni a kezelőorvossal, az aerobik-és fitness jellegű sport végzéséről, mielőtt önszántunkból nekiállnánk az edzésnek (magas vérnyomás, szív-és érrendszeri megbetegedések, műtét után, térd, gerinc problémák esetében…stb.)

További információk

Alkalom

1 alkalom, 10 alkalom