Boost Training

Ismerd meg az edzésmódszert, amit máshol nem kapsz meg!

Hogyan született meg Boost Training? Betekintés a kezetektől!

A csoportos óraadás mellett kipróbáltam magam Bikini Fitness versenyzőként is. Csodálatos korszak volt, ezalatt a három és fél év alatt 13 aranyérmet sikerült begyűjtenem.

Mivel ez a legnőiesebb kategória, ezért nálam sem az izomtömeg növelése volt a fő szempont, hanem egy harmónikus, enyhén szálkás, formás, csajos megjelenés kialakítása. Ezért a nagy súlyos edzések mellett, a saját testsúlyommal is sokat dolgoztam a felkészülési időszakban.

Az egyik versenyem alkalmával nem volt a közelben egy edzőterem sem nyitva, ezért úgy döntöttem, hogy eszköz nélkül a szabadban összeállítok magamnak egy rendkívül ütős edzésprogramot, hogy konditerem nélkül is meglegyen az elvárt bomba, nyertes testalkat.

Alapvetően egy egész testet megdolgoztató intervall jellegű, egész testre kiterjedő csoda állt össze, ami kellőképp megdolgoztatott a vesenyfelkészülés utolsó napjaiban, amikor már nem a nagy súlyoké a főszerep. Pont ez kellett ahhoz, hogy ledaráljam magamról az utolsó kisebb felesleget és maximálisan átmozgasson( ami a legnehezebb).

Néhány nap múlva nagy örömömre meg is nyertem a versenyt a verseny, Ami ha jól emlékszem pont egy IFBB Bikini Fitness Világkupa volt.

Ígyhát megszületett az ötlet…

Mi lenne, ha ezt megosztanám másokkal is, hogy közelebb kerüljenek a céljaikhoz?!

Így is lett! De kellett egy név is, ami azt az érzést átadja, amit ezután edzés után éreztem. Az izzadást, a pörgést, az erőt, a fellendülést, a pulzus fokozást, a motivációt, és ezt a túltöltöttség érzést, amit edzés után kaptam. Annyi energiám lett, hogy legszívesebben még egy ugyanilyen edzést meg tudtam volna csinálni teljes gőzzel. Elképesztő érzés volt! Tudtam, hogy egyszer ezt másoknak is átadom.

Annyira hatékonyra sikerült ez az edzés, hogy azóta egy órát sem töltök kardió gépeken. Rögtön búcsút intettem a végeláthatatlan, monoton és sokak számára unalmas edzéseknek. Ez lett az én új kardióm!

Így született meg a Boost Training, az én kis gyermekem!

Mára már számos alternatívát állítottam össze, hogy kezdők, újrakezdők és haladók is örömmel és magabiztosan tudjanak alakulni ezzel a szuper az edzésmódszerrel, ami egy új út kezdete!

A mai rohanó világban szinte nincs is olyan ember, aki ne szeretne időt spórolni. Nap mint nap fáradtan esünk haza a munkából, ilyenkor már nehéz elindulni az ezdőterembe. Összepakolás elindulás, odaút, (parkolás), átöltözés, edzés, tusolás, visszaút, kipakolás… Abban az esetben kicsivel jobb a helyzet, ha rögtön munkából indulsz az edzőterembe, vagy csoportos órákra, de mindkét megoldás időigényes, tény és való!

Ezért kialakítottam egy olyan koncepciót, hogy az otthonodból, vagy akár bárhonnan kényelmesen hozzá tudj jutni a leghatékonyabb Boost edzésprogramjaimhoz! Edzés velem, bárhol, bármikor!

Segítség, hogy közelebb vigyelek a céljaidhoz!

Sokan nem tudtok részt venni a csoportos óráimon, mert nem a messze lakunk egymástól!

Mára már számos lehetőségetek nyílik arra, hogy az edzéseimmel a legjobb formád hozd!

Most rajtad a sor!

Mi is az a Boost Training?

A komoly koncepció alapján összeállított edzéseimmel rövid idő alatt, látványos eredményt érhetsz el! Mi kell még? 🙂

Villámgyors zsírvesztés, eredményes alakformálással vegyítve, mert a Te sikereid a legfontosabbak és itt megtalálsz minden segítséget!

Nagy hangsúlyt fektetünk a kritikus testrészek részesítésére a narancsbőr és az úszógumi eltüntetésére is.

Szettekben dolgozunk, ezeken belül legtöbbször aktivációs és statikus részek váltják egymást.

Az edzés alapvetően a “bepörget-megtart” elven alapul.

A két rész folyamatos váltakozása amellett, hogy megszabadít a nem kívánt zsírpárnáktól, a tested is villámgyorsan formálja.

Az intervall jellegű és kardió szettek megszabadítanak a feleslegtől, fokozzák az anyagcseréd ezáltal valósággal leolvadnak rólad a felesleges kilók! A feszesítő és formáló szettek pedig teljesen átalakítják a tested kényes pontjait. Imádni fogod, ahogy alakulsz tőle!

Ne gondoljunk bonyolult dolgokra, a legegyszerűbb gyakorlatokból szoktam a legütősebb kombinációkat összerakni, melyeket Te is meg tudsz csinálni! Célom, hogy mindenkinek sikerélménye legyen, elvégre egy jó edző sosem magának tart edzést! 🙂

Az edzés alatt megpróbáljuk kicsit feszegetni a határainkat és kilépni a komfortzónánkból!

Csak akkor fogsz változást tapasztalni, ha ez sikerül!

Így az eredménnyel hamar szembesülsz és ez fog motiválni a továbbiakban!

A komfortzóna egy „jó” hely, de hidd el, ott soha nem történtek nagy változások! ☺

Kiknek ajánlom a Boost Traininget?

Akik egészséges, formás és sportos megjelenésre vágynak, gyorsan formába szeretnének lendülni és tartós eredményt szeretnének.

Ezt az edzést kortól és edzettségtől függetlenül mindenkinek szívből ajánlom, mert számos gyakorlatnak többfajta verziója is van, dinamika és kivitelezés szempontjából!

Ezeket megmutatom minden egyes videóban, a live edzéseimnél és a csoportos óráimon is egyaránt, mikor együtt edzünk!

A zsírégetés mellett, tökéletes a kondíció javítására, szív- és érrendszerünk munkára bírására.

Heti két-három Boost Training már rendkívül látványos tud lenni, természetesen ha az étkezésre is figyelsz mellette, akkor nyert ügyed van! Álmaidban sem gondolnád, hogy milyen gyorsan tudsz alakulni ezzel a kombinációval!

Úgyhogy kezdők, haladók, fiúk, lányok! Eljött az idő! Ha szeretnél formába lendülni, akkor itt az idő!

Válogass kedvedre a hatékony otthoni programjaim és átváltoztató csomagjaim közül, melyekkel már mások is alakultak!