VIP csoport

BOOST TRAINING VIP CSOPORT

Professzionális otthoni edzések nőknek! 

 
Egy közösség, ahol nemcsak szuper hangulatban telnek az élő közvetítések, de professzionális ezdésprogramokat is kapsz. 
 
A live edzéseket egy külön zárt csoportban tartom, ahova a lehető legegyszerűbb módon tudsz majd csatlakozni. 
 
Minden adás visszanézhető, kedvedre válogathatsz a legjobb videókból és megtalálod a tavaszi fenékformáló kihívásom 40 perces edzéseit is.
 
Az oldal alján pedig megosztok veled néhány tanácsot, melyekre érdemes figyelned, ha valós és tartós eredményt szeretnél.
 

Folyamatosan bővülő videótár

 

 – Boost Training 

 – farizom fókuszos edzések
 
–  40 perces fenékformáló kihívás videók
 
– felsőtest formálás, karfeszesítés
 
– külső & belső comb formáló kiegészítő videók
 
– 60 perc súlyzós teljes test formálás 
 
– haziom erősítő kiegészítő edzések
 
– tabata
 
– reggeli, snack, ebéd, vacsora ötleteket
 
– mintaétrendek

Ha velünk tartasz, ezekre az eszközökre lesz szükséged

 
Ha kezdő vagy: 
– 1 pár 1kg-os kézisúlyzó 
– 1 pár 2 vagy 3 kg-os kézisúlyzó
– miniszalag (miniband) csomag legalább 3 különböző erősségben
– stabil szék vagy kanapé 
 
 
Ha haladó vagy:
 – 1 pár 1,5 kg-os kézisúlyzó
– 1 pár 3kg-os és 5 kg-os kézisúlyzó 
 – miniszalag csomag legalább 3 erősségben (miniband)
– stabil szék vagy kanapé 

Valós idejű élő adások, melyek a legnagyobb húzóerőt adják az online térben

Fix időpontok:
 
 – hétfő LIVE 19:00 – Boost Training| külső & belső comb formálással
 
– csütörtök LIVE 19:00 – teljes test | sok farizom fókuszos és karfeszesítő edzésblokkal
 
Ezeket bármikor visszanézheted.
 
 
 

Ne feledd, továbbra is van lehetőség OTP SZÉP kártyás fizetésre. A VIP tagságot ne rendeld meg a webshopból, kérlek írj nekem a [email protected] címre és küldöm a folyamatokat. 

Néhány valódi eredmény...

10 PONT, HA TE IS KIMAGASLÓ EREDMÉNYT SZERETNÉL ELÉRNI AZ OTTHONI EDZÉSEKKEL

Mivel évekkel ezelőtt a legelsők indítottam el Magyarországon az online edzéseket és ezáltal sokan az én nevemhez is kötitek, ezért 10 pontban összeírtam nektek, hogy hogyan érhettek el kimagasló  eredményeket az online térben is, ha nincs lehetőségetek konditerembe járni. 
Ez a poszt elsősorban azokhoz szól, akiknek a munkájukból adódóan vagy kisgyermekes anyukaként az otthoni edzés jelenti az egyetlen lehetőséget. 
Összeszedtem nektek, hogy mely buktatókat érdemes elkerülni, és milyen lépéseket tehettek meg, hogy valódi eredményeket érjetek el, az eddigi csapattagjaimhoz hasonlóan. 
 
Nézzük! 
 
1. Ha az otthoni edzéseket választod, akkor az első és legfontosabb lépés a megfelelő tájékozódás. Nap, mint nap találkozunk hirdetésekkel, melyek csodaszereket, csodadiétákat ígérnek, vagy akár kétséges igazságtartalmú otthoni fenékformáló programokat. 
Itt megjegyezném, hogy ezek a kampányok többnyire manipulatív módon próbálnak hatást gyakorolni az emberekre, különösen azokra, akik azonnali és irreális eredményeket szeretnének elérni. 
Biztos vagyok benne, hogy ezek az ígéretek már nektek is okoztak csalódást. 
Ha kétségeid vannak egy kampány igazságtartalmával kapcsolatban, ne hagyd, hogy elbizonytalanítsanak. Az első megérzések soha nem csalnak.
Járj utána és válaszd azt, ami hiteles! 
 
2. Fontos megérteni, hogy időre van szükség az alakuláshoz. 
Bár felgyorsult világban élünk, de az egészséges változásokhoz még mindig idő és elköteleződés szükséges. Ez az, amit sokan nem szeretnek hallani. 18 éve tevékenykedem a fitnesz világban és higgyétek el, eddig pozitív változást, kivétel nélkül csak a hosszútávú dolgok hoztak. 
A mi online alakulásaink is mindenki számára egyedi időtartamot igényeltek; volt, aki gyorsabban, volt, aki lassabban haladt. 
De egy biztos, az irreális gyors eredmények nemcsak egészségtelenek, de hosszú távon tarthatatlanok is.
 
3. Az online csoportos edzéseknél is nélkülözhetetlenek a jól kidolgozott, változatos tervek, melyek a súlyzós, súly nélküli, vagy akár a gumiszalagos, kardió edzéseket is magában foglalják. Ezek kombinációjával rendkívül hatékony eredményeket érhetünk el.
 
4. Ne feledkezzünk meg otthon sem a kardió edzésről, amely pozitívan befolyásolja a szív- és érrendszer működését, növeli az állóképességet, és segít a testsúlykontrollban. Ennek eredményeként nem csak az egészséges testsúly fenntartását, hanem a szívbetegségek kockázatát is tudjuk csökkenteni.  
Ha pedig úgy érzed, hogy az otthoni kardió edzések unalmassá váltak, akkor a Boost Training remek alternatíva, amit a csoportomban beépítettünk a heti edzések közé. Sokszor van, hogy csak emiatt várjuk a hétfőket. 
 
5. A kardió mellett, az otthoni súlyzós edzések is ugyanolyan fontosak a tested tónusának és formájának kialakításához. Bár  nem fogsz olyan nagy izomtömeget építeni, mint egy konditermi edzés során, viszont a megfelelő súlyokkal és ismétlésszámok megválasztásával otthon is elérheted a szép és nőies testformát. Gyakran használunk gumiszalagokat is, de azok önmagukban nem elegendőek. Szükség van súlyokra is. 
 
6. Elengedhetetlen, hogy az otthoni edzéseid között legyen olyan különálló online óratípus, ahol a hangsúly a felsőtest izmainak erősítésén van. A core izmok edzése ugyancsak kulcsszerepet játszik. Különösen fontos azoknak, akik hosszú ideig ülőmunkát végeznek.
Számos online csoporttagomnak sikerült megszüntetnie a hátfájását azáltal, hogy rendszeresen megdolgoztattuk ezeket a részeket is. Fontos tehát, hogy ne csak az alsótestre, hanem a felsőtest izmaira is külön figyelmet fordítsunk. 
 
7. Nőként szeretünk kiemelt  figyelmet fordítani a farizom fókuszos edzésekre is. Én például a versenyzői múltamból merített tapasztalataim alapján  
állítottam össze az online csapatomnak az edzéstervet. 
Viszont itt megjegyezném, hogy az irreálisan nagy farizom építése, vékony combokkal, otthoni körülmények között, például csak gumiszalagos edzéssel, nem lehetséges! 
A farizom fejlesztése számos tényezőtől függ, súlyokra és speciális gyakorlatokra is szükség van ahhoz, hogy elérjük a kívánt természetes eredményt.
A természetellenes, valótlan igazságtartalmú hirdetéseknek pedig ne dőljünk be! 
 
8. Fontos körültekintőnek lenni, és olyan edzőt választani az online térben, aki valódi szaktudással rendelkezik. A lényeg az, hogy megbízható, szakértői segítséget találj, amely valóban elősegíti a hatékony edzéseket és az alakulásod. 
 
9. Ha az otthoni edzéseid mellé szeretnél egy megfelelő étkezési rutint kialakítani. Ha elakadtál, akkor ebben is érdemes szakértő segítségét kérned. Lényeges, hogy alaposan tájékozódj, járj utána az illetőnek, és olvass róla véleményeket. 
A gyors eredményeket ígérő villámdiétákat pedig érdemes kerülni, mivel ezek károsíthatják a szervezeted, befolyásolhatják a hormonrendszered működését, ezáltal a diéta végén akár kétszeres súlyfelesleg is visszaköszönhet.
A online csoportomba az edzések mellé gyakran töltök fel nektek néhány étkezéssel kapcsolatos ötletet is, de ezek mellé a Mentesen, egészségesen by Jerkovics Bogi Facebook csoportot és weboldalt is szívből ajánlom. 
 
10. A rendszeresség és hosszú távú siker érdekében pedig fontos, hogy olyan edzőt találj, aki nem csak hiteles, de szerethető is. És nem utolsósorban fontos az is, hogy egy olyan online közösségbe, tartozz, ahol azt érzed, hogy megérkeztél! 
 
 Az emberi test fantasztikus dolgokra képes, az otthoni edzésekkel is. 
Fontos, hogy néhány apró részletre odafigyeljünk, tájékozódjunk, hogy egészségesen és biztonságosan fejlődhessünk. 
Természetesen az egészség mindig az első, a gyönyörű átalakulás csak egy extra ajándék! 

 

Várlak szeretettel a csapatomba!