Sikertörténetek

Ilcsi IRON GIRL lett

Ilcsi egyedül kezdett bele az életmódváltásba. Elkezdett figyelni az étkezésére és mellé beiktatta heti rendszerességgel a kardió edzéseket is. Az egészségtelen összetevőket kicserélte az egészséges alternatívájára ( a fitt hamburgere és bucija isteni, kóstoltam én is).

A súlyvesztés megindult, viszont egy idő után a kardió edzések nem voltak elegendőek ahhoz, hogy a stagnálás ne következzen be. Ekkor keresett meg és kezdett el járni az edzéseimre. Mivel már az ízületek nem voltak már akkora terhelésnek kitéve a súlyvesztés végett, ezért ésszel és fokozatosan elkezdtük előtérbe helyezni a csoportos órákat, majd végül a súlyzós edzéseket. Célunk egy tónusos, feszes és harmónikus test kialakítása volt. Az eredmény elképesztő, hála a Boost Trainingnek a súlyzós edzéseknek, és Ilcsi akarat erejének!

Képesek vagyunk elérni ilyen mértékű változást, csak kitartás kell hozzá!

Büszke vagyok rá, mert Ő az a nő, aki a 12-es ismétlésszám hallatán csinál még 3 ismétlés ráadást a végén! Biztos, ami biztos! A végeredmény pedig önmagáért beszél!

Niki átalakulása a Boost Traininggel és a megfelelő étrenddel

Niki oszlopos tagja a Boost Training csapatnak! Eredményét kitartásának köszönheti!

Hóban, fagyban, esőben, kánikulában is részt vesz az edzéseken! Egész évben sportol és semmi nem tántoríthatja el a céljaitól.

Étrendje speciálisan lett összeállítva, mivel 12 éves kora óta inzulinnal kezelt cukorbetegsége van. A megfelelően összeállított étrendnek és a sportnak köszönhetően nem csak az átalakulása látványos, de a labori értékei is egyre kiemelkedőbbek.

Niki : “Ma már csak #dobozoltszentételek vannak”

Adri gyönyörű formálódása

Irány a kockahas és a bomba forma! A két kép között 3 hónap telt el!

Adri : “Hihetetlen jó érzés látni, ahogy változok hétről hétre! Köszönöm Neked! ???”

Dalma átalakulása a megfelelő étrenddel és az otthoni Boost edzésprogrammal

Dalma: “Hihetetlenül boldog vagyok a célom 1 hónapon belül 5 kg volt, ehhez képest 7-tel fejeztem be az 1. hónapot! Annyira hálás vagyok neked Szimi! El sem tudom mondani mennyire! És csak az étkezésre, víz mennyiségére és a mozgáson kellett változtatnom egy kicsit, nem sanyargatom magam, minden finomat eszek, édességeket is csak ugye én készítem el őket egészséges alapanyagokból :)”

Dalma 2 hónap múlva