Boost Training

BOOST TRAINING: A ZSÍRÉGETÉS MESTERE

A Boost Training egy olyan edzésforma, amit Magyarországon a top 10 leghatékonyabb zsírégető edzések közé soroltak.
2017-ben indítottam útjára, és a legnagyobb országjáró Road Show-k és nagy rendezvények során kezdtem el megismertetni a résztvevőkkel. Az innen származó érdeklődés és szeretet inspirált arra, hogy elindítsam az online térben is.
Egy évvel később berobbantottam az online platformokon is, és ezzel egyidejűleg egy új fejezetet is elkezdtem. Elindítottam Magyarországon az első élő online edzések közvetítéseit, ezzel egy teljesen új dolgot teremtve.
 

Kiknek szól a Boost Training?

Ez az edzés azoknak szól, akik valódi eredményeket keresnek a zsírégetés terén, és a hagyományos kardió helyett, egy rendkívül eredményes mozgásformát keresnek. 
Azoknak, akik nem jutnak el csoportos órákra és az online edzések jelentik az egyetlen lehetőséget. 
 
A Boost Training eszközt nem igényel, de az otthoni online csoportomban kisebb kézisúlyzók és gumiszalagok segítségével szoktuk fokozni a hatékonyságát. Időtartama 40 perc, melyet először 10 perc bemelegítés előz meg, majd a végét pedig egy alapos nyújtással zárjuk. 
 
Az izgalmas edzésblokkok varázsa abban rejlik, hogy olyan dinamikus kardió gyakorlatokat vegyítünk statikus erősítő gyakorlatokkal, amelyek rendkívüli hatékonyságot és eredményességet hoznak.
Ez a kombináció teszi a Boost Traininget rendkívül hatékonnyá és eredményorientálttá a zsírégetés terén.
Speciális gyakorlatokkal  kombinálva, pedig lendülettel tölti meg az edzéseket és segít elérni a kívánt eredményeket.
 
A dinamikus kardiós részek javítják a szív- és érrendszeri egészséget, fokozzák a pulzusszámot. Erősítik a szívizmot, segítve ezzel a vérnyomás szabályozását és az általános kardiovaszkuláris állapot javítását.
A testünk jelentős mennyiségű kalóriát éget el, és az edzés utáni órákban is tovább folytatódik a zsírégetés. 
Növelik az alapanyagcserét, így az egész nap folyamán több kalóriát éget el a test. Ez hozzájárulhat a súlykontrollhoz és a testzsírszázalék csökkentéséhez.
Endorfin felszabadulás: Az intenzív edzések során az agy endorfinokat termel, amelyek hangulatjavító hatásúak és stresszcsökkentők lehetnek. Ez pozitív hatással van az általános közérzetre.

A statikus részeknél pedig egy adott izomcsoport feszült állapotban van, miközben nem történik mozgás. Például egy plank variáció során az izmok feszülnek, de a test helyzetét nem változtatjuk. 

Az általam összeállított edzésblokkok segítenek az izmok erősítésében és az állóképesség javításában, ami hozzájárulhat egy szálkásabb, feszesebb, tónusosabb testforma kialakításához. 
Néhány speciális gyakorlattal pedig erősítjük a stabilizáló izmokat, ami segíthet a helyes testtartás fenntartásában, csökkentve a hát- és vállproblémák kialakulásának kockázatát. 
Számomra és az online csapatom számára a Boost Training olyan eredményeket hozott, amelyeket korábban egyetlen csoportos órán sem tudtunk elérni. Bár már 18 éve tartok csoportos edzéseket, de ez az edzésforma vált be nálam és a csapatom számára a legjobban. Ezt az eredmények is ezt tükrözik.
Természetesen a jó zene, a remek hangulat és az összetartó közösség mind elengedhetetlenek az élő adások során. 
Ugyanakkor az is nagyon inspiráló, hogy hosszú távon képesek vagyunk kitartani, hiszen a tartós elkötelezettség a siker kulcsa.
 

Láttad már a VIP online csoporttagok átalakulásait?